Tegneserieworkshop med den prisbelønte serieskaperen H.L.Phoenix.

Meld dere på tegneserieworkshop ved å scanne QR koden. Hvor: Hedvigs hybel tirsdag 26. og onsdag 27.september kl. 16.30 til 19.

Meld dere på tegneserieworkshop ved å scanne QR koden.

Hvor: Hedvigs hybel tirsdag 26. og onsdag 27.september kl. 16.30 til 19.30 begge dager. Dette er for deg fra 13-20 år. Scann QR kode fra nettbrett for påmelding.

Resultatet stiller vi ut på UKM Utstillingen.

Har du spørsmål angående påmelding ta kontakt med: Linda Rognlien Semb, linda.rognlien.semb@skien.kommune.no Mobil: 482 14 222

Fra https://www.hlphoenix.no/ :
H .  L .  P H O E N I X

«Den prisvinnende forfatteren, illustratøren og serieskaperen H. L. Phoenix (pseudonym) ble født i 1982, og vokste opp i en forstad utenfor Oslo.

Som ung drev han mye med sport og tegning, og da han var 8 år gammel vant han sin aller første tegnekonkurranse. I årene som kom fordypet han seg i illustrasjon og design, og ble raskt lidenskapelig opptatt av sjangeren fantasy.

Han har drevet selvstendig som designer og illustratør i over tyve år, og i løpet av denne tiden har han vunnet flere nasjonale og internasjonale tegne- og designkonkurranser.

I 2022 vant han Ravneringene-prisen, for blant annet Arkin-serien og hans prestasjoner som forfatter. Prisen er Norges første litterære fantasy-pris, og den er opprettet og personlig utdelt av fantasy-dronningen Siri Pettersen.

Han er utdannet barne- og ungdomsarbeider, personlig trener og ernæringsveileder, og har over 20 års erfaring med arbeid med barn og unge. I tillegg er han fast foredragsholder på Guttekonferansen som holdes hvert år i forbindelse med verdensdagen for psykisk helse. Der snakker han til flere hundre gutter i 10. klasse om å tørre å være seg selv, ta gjennomtenkte valg og viktigheten ved å snakke om følelsene sine.

H. L. Phoenix er medlem av Norske barne- og ungdomsbokforfattere (NBU). Han har kontrakt med Egmont som gir ut den grafiske roman-serien «Arkin – Lysets vokter».

Han bor sammen med sin kone og sine to barn.»