vis kart

17.apr kl. 18:00 18.apr kl. 22:00

UKM-festivalen VEST i Agder

BUEN KULTURHUS

les mer

Avlyst!

Fylkesfestivalene Agder avlyses grunnet smitteforebyggende tiltak i relasjon til koronaviruset

Agder fylkeskommune har besluttet å avlyse UKM fylkes festivalene i Agder.
Basert på Folkehelseinstituttets nye retningslinjer for arrangementer har Agder fylkeskommune besluttet at UKM fylkes festivalen i Agder 2020 avlyses grunnet arrangementenes art og fare for smittespredning av korona viruset.
Dette er svært beklagelig, først og fremst for alle deltagere, men også for alle andre involverte i arrangementet. Vi vil se på alternative løsninger fremover, men situasjonen er såpass uavklart per dags dato at ingen konkrete planer legges.

Vi viser ellers til info fra Folkehelseinstituttet her:
https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/rad-og-informasjon-til-andre-sektorer-og-yrkesgrupper/anbefalinger-ved--store-arrangementer-knyttet-til-koronasmitte-i-norge/


Denne informasjonen vil også bli lagt ut på, sosiale medier og Agder kommunes nettside.

Hva som skjer videre i forhold til den nasjonale UKM festivalen og deltagelse der kommer vi tilbake til på et senere tidspunkt.


  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer