UKM lokalt  – UKM hele året: HVA SKJER UNDER, FØR OG ETTER UKM LOKALT PÅ EVJEMOEN KINO OG SCENE 4.-6. MARS 2020? Januar-februar: Planlegging av UKM lokalt, øvingperiode for dem som er påmeldt med sceneinnslag, innsamling av kunstbidrag til utstilling, eventuelle filmer, bilder og verving av årets Unge Arrangører og frivillige ressurser. Mars-april: Nedrigg, etterarbeid og forberedelser til ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

UKM lokalt  – UKM hele året:

HVA SKJER UNDER, FØR OG ETTER UKM LOKALT PÅ EVJEMOEN KINO OG SCENE 4.-6. MARS 2020?

Januar-februar: Planlegging av UKM lokalt, øvingperiode for dem som er påmeldt med sceneinnslag, innsamling av kunstbidrag til utstilling, eventuelle filmer, bilder og verving av årets Unge Arrangører og frivillige ressurser.

Mars-april: Nedrigg, etterarbeid og forberedelser til Fylkesfestivalen i Agder. Hvert år sender alle kommuner representanter fra sin lokalfestival til Fylkesfestivalen, det kan være sceneinnslag, kunstbidrag, konferansierer, Unge Arrangører, eller som publikum.

Mai-juni: Forberedelser til Landsfestivalen for de komunene som er valgt ut til å representere der. I 2020 arrangeres UKM landsfestivalen i Agder for første gang, og vi har søkt og fått midler til å sette opp buss tur-retur  Evje – Hove 28. juni. Alle som vil kan melde seg på. Ved for mange påmeldte blir 1. prioritert de som har deltatt på UKM 2020, og 2. prioritet alle andre som er mellom 13 og 19 år. Man vil da og se på andre muligheter for transport.

Juli: UKM-sommerferie

August- September: UKM Kick-off lokalt, nå begynner planleggingen av neste års UKM, vi setter datoer og planlegger lokale UKMworkshops, konseter og lignende. Hvor? I kulturskolen, på biblioteket i Ungdomsklubben, i Ungdomsrådet på Folkehøyskolen, Ungdomsskolen, VGS – overalt der det finnes ungdom i målgruppen – ALLE kan med!

Oktober -November – Desember: Hovedsesong for gjennomføring av alle planlagte små og store UKM-happenings lokalt. Annonseres på UKM sin Facebook.

VIKTIG: 1. november åpner alltid UKM-påmeldingen for neste UKM-år 🙂 Har du sett alle kategoriene du kan melde deg på i ?