Drammen

 

På grunn av korona viruset og smittefaren ved ansamlinger av mange mennesker innendørs, må vi dessverre avlyse årets lokalmønstring 15. mars på studioscenen i Drammen.  For både oss som arrangører og  dere som er påmeldt som deltager er dette veldig trist, men vi må ta forhåndsregler for å minske smittespredning. Årets Fylkesmønstring som skulle vært avhold 27- – 29. mars i Kongsberg er også avlyst.

Avdeling Ung kultur som er arrangør av lokalmønstringen av UKM, ønsker å gjennomføre en stor ungdomskonsert med dere som er påmeldt årets UKM senere.  Dette  blir en konsert – hvor ingen deltakere vil bli plukket ut og sendt videre.  Mer informasjon om dette, vil dere få på et senere tidspunkt.

Ting som skjer

 1. MAR
  15
  Drammens Teater
 1. Hva er UKM?

  Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

  Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

  Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

  Les mer