Færder
TEIGAR UNGDOMSKOLE
26.
januar

Påmeldingen er åpen!

Frist 1:
tirsdag 1. januar kl. 23:59
Gjelder: Musikk, Dans, Teater, Litteratur, Annet på scene, Utstilling, Film,
Påmeldingsfristen har gått ut for
Konferansier, UKM Media, Arrangør,

Start påmelding

UKM Færder arrangerer Workshop lørdag 8.desember 2018 samt Mønstring lørdag 26.januar 2019. Begge deler foregår på Teigar ungdomskole.

Under workshopen i desember kan du lære mer om blant annet foto, animasjon, keramikk, lydteknikk, lysteknikk og sceneformidling. Workshopen starter kl 12 og har en varighet på ca 3 timer. Påmeldingen til workshopen åpner 1.november.

Selve mønstringen er lørdag 26.januar 2019. Dette er en typisk UKM-mønstring hvor du får vist frem ditt talent. Dette kan være alt fra musikk, dans, turning, film, foto, dikt, blogg, animasjon, teater eller andre ting som du kunne tenke deg å vise frem. Du kan bli trukket ut til å gå videre til fylkesmønstringen, så videre til landsfinalen og til en europeisk finale.

Vi trenger også ungdom som kan være med i en produksjonsgruppe, en redaksjonsgruppe samt få erfaring som teknikere foran og bak scenen. Skriv noen ord om deg selv om hva du kunne tenke deg å bidra med.

Påmeldingen til mønstringen åpner også 1.november.

Ta kontakt med Henrik eller Signy som er årets lokale arrangører hvis du lurer på noe! Vi gleder oss til å bli kjent med nettopp deg!

Hva er UKM?

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.
Les mer