vis kart

Lør 07. mar kl. 14 16

UKM Frogn

SMIA FLERBRUKSHUS

Velkommen til UKM i Frogn lørdag 7.mars Vi ønsker dere hjertelig velkommen til UKM i Frogn i Smia Flerbrukshus. Det blir tekniske prøver fredag 6.mars fra kl 16.30 og lørdag 7. mars fra kl 10.00. Selve mønstringen starter etter planen kl 14.00 lørdag 7.mars (vi tar forbehold om at klokkeslettet for oppstart kan bli noe endret) Alle ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Velkommen til UKM i Frogn lørdag 7.mars

Vi ønsker dere hjertelig velkommen til UKM i Frogn i Smia Flerbrukshus. Det blir tekniske prøver fredag 6.mars fra kl 16.30 og lørdag 7. mars fra kl 10.00. Selve mønstringen starter etter planen kl 14.00 lørdag 7.mars (vi tar forbehold om at klokkeslettet for oppstart kan bli noe endret)

Alle barn og unge mellom 10-19 år kan delta. Vi legger opp til en egen klassisk/akustisk avdeling, en avdeling for dans og teater, og en avdeling for sang og musikk/band.

Trenger du komp av en pianist må behov meldes inn i god tid. Vi gleder oss og håper vi ser DEG i Smia i mars

Alle deltagere som skal bruke lydfiler må levere godt merket USB stick i Smia innen torsdag 5.mars

Åpningstider er 8-16 alle ukedager. Mandag-onsdag er det også åpent 17-20

Lydfiler kan også sendes på mail til smia@frogn.kommune.no

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer