Grong

KULTURHUSET KUBEN

Tor 07. feb kl. 18:30 - 20:00

Påmeldingen er åpen!

Frist 1:
torsdag 31. januar kl. 23:59
Gjelder: Musikk, Dans, Teater, Litteratur, Annet på scene, Utstilling, Film,
Frist 2:
torsdag 24. januar kl. 23:59
Gjelder: Konferansier, Arrangør,

Start påmelding

Det blir UKM for Grong 7. februar. Du kan delta med noe som kan gjøres på en scene med f.eks sang, instrumenter, dans, teater, revy, dikt, gjøgling eller annet du kan vise fram. Du kan også delta med utstilling av kunst som maleri, tegninger, foto, skulpturer, håndarbeid eller annet spennende som kan stilles ut. Man kan også delta med film man har laget.

Påmeldingsfrist er torsdag 31. januar! Selve mønstringen blir på Kuben 7. februar kl. 1830, hvor publikum kommer og ser på! For dere som skal opptre på scenen blir det tekniske prøver enten på kvelden 6. februar eller på ettermiddagen samme dag som forestilling 7. februar.

Alle fra 5. klasse og opp til 20 år kan delta! Men kun de fra ungdomsskolealder og opp kan sendes videre til regionfestivalen som også blir i Grong!

Vi håper mange melder seg på! Husk at du trenger ikke å ha opplegget du skal melde på helt ferdig før du melder deg på, så lenge du har bestemt deg for hva du skal gjøre!

Har du spørsmål, ta kontakt med Sonja Fossland som er lokal UKM-kontakt i år!

Hva er UKM?

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.
Les mer