UKM-KURS LØRDAG 1. FEBRUAR

Alle som melder seg på til UKM Hadeland skal være med på ett av disse kursene som går på dagtid parallelt med lydprøvene (for...

Alle som melder seg på til UKM Hadeland skal være med på ett av disse kursene som går på dagtid parallelt med lydprøvene (for de mellom 13-20 år). Påmelding til anders.blystad@gran.kommune.no og det er begrenset plass på de ulike kursene, så vær rask!

Skrivekurs med Håkon Sønneland
Dette er et kurs hvor du lærer masse korte og morsomme skriveøvelser og utforsker språket gjennom språklek. Det er gøy å skrive og det er gøy å være kreativ! Deltakerne må ha med egen PC.

Sølvleirekurs med Inge Lauwers
Dette er et spennende sølvleirekurs hvor deltakerne får mulighet til å lage sitt eget smykke i løpet av dagen!
Deltakerne må ta med et lite objekt i ett hard materiale på ca. 1 til 1,5 cm, som har betydning for deg (fordi du liker det eller har fine minner, for eksempel en knapp, legokloss, bunadssmykke, mini bamse/figur etc.)
Begrenset antall plasser: 12 stk. Førstemann til mølla.

Kurs i sceneopptreden med Awesomnia
Awesomnia er en fantastisk hip-hop-gruppe fra Oslo med «Lotus» (Maria Karlsen) i front. Hun er en skikkelig god historieforteller og danser, og sammen med islandske «Beatur» (Bjartur Gudjonsson) som er DJ og beatboxer, og australske «Snatch» (Nick Hatch) som er trommeslager, skal de inspirere, motivere, komme med gode tips og råd til hvordan ungdommen kan bli enda flinkere på scena!