HADELAND KULTURSAL

Lør 01. feb kl. 18:00 - 23:30

Påmeldingen er åpen

Fristen går ut tirsdag 28. januar kl. 23:59

Har du startet en påmelding, kan du logge inn og redigere den her

Start påmelding

Hadeland kultursal

Kontaktpersoner for UKM Hadeland

UKM HADELAND Lørdag 1. februar arrangeres UKM Hadeland for alle mellom 10-20 år i Gran og Lunner i Hadeland kultursal! Dette er en fantastisk arena for alle som ønsker å vise seg fram med et kunst og kulturuttrykk! Enten du spiller gitar, i band, danser, tegner, sjonglerer med motorsager, skriver dikt eller noveller, vil være konferansier, osv osv. Det er bare fantasien som setter grenser, og det som gjør UKM til et fint sted å være er at det er plass til alle! Påmeldingen er allerede åpen, så meld deg på i dag! Og har du noen spørsmål, så ikke vær redd for å ta kontakt!

Hva er UKM?

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.
Les mer