Portrettintervju med Ali

Hva heter du? – Jeg heter Ali Eibo. Hva bidrar du med på UKM? – Jeg danser «popping». Hvordan startet du med popping? – Jeg starta da jeg var 10, jeg så en «moove» på TV av en kjendis jeg ikke helt husker navnet på.

Hva heter du?
– Jeg heter Ali Eibo.

Hva bidrar du med på UKM?
– Jeg danser «popping».

Hvordan startet du med popping?
– Jeg starta da jeg var 10, jeg så en «moove» på TV av en kjendis jeg ikke helt husker navnet på. Han gjorde en bølgebevegelse med henda, så jeg lurte på hvordan han gjorde det også ville jeg lære om det. I got my passion from him.

Hvordan fikk du vite om UKM?
– Jeg fikk vite det fra ungdomshuset i Elverum, det var Trine Harviken som fortalte om det. Jeg synes det var morsomt å komme helt til landsmønstringa i 2016, så jeg ville delta igjen.