vis kart

13.mar kl. 16:00 15.mar kl. 20:00

UKM Hamar

HAMAR KULTURHUS

2020 Vi er i gang – men hva er egentlig UKM? UKM gjennomføres forskjellig fra kommune til kommune. På Hamar håper vi å lage en helg med ulikt innhold, der en utstilling og forestilling avslutter hele helga. Det er ingen krav om å være med på alt, men håpet er at du finner noe du kunne tenke ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

2020

Vi er i gang – men hva er egentlig UKM?

UKM gjennomføres forskjellig fra kommune til kommune. På Hamar håper vi å lage en helg med ulikt innhold, der en utstilling og forestilling avslutter hele helga. Det er ingen krav om å være med på alt, men håpet er at du finner noe du kunne tenke deg å være med på. Er ingenting interessant, så si ifra hva som mangler, vi kan kanskje lage innholdet du savner, og kanskje du kan arrangere det selv? For – UKM skal eies, drives og brukes av ungdommen selv. Og det er gratis!

I stedet for å spørre hva UKM er, bør vi heller spørre hva UKM kan være.

I år ser vi for oss en 3-delt UKM. Se foreløpig program i egen sak. HER

Vil du være med på forestillingen med et innslag, eller som scenearbeider, eller som arrangør, er det flott om du melder deg på. Er du i tvil er det fortsatt mulig å vente litt. 🙂

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt (truls.pedersen@hamar.kommune.no)

Vi gleder oss til å se akkurat DEG i mars.

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer