De bak kulissene

Du kjenner kanskje til UKM som “forestillingen”, «kunstutstillingen” eller “filmforestillingen”? For å gjøre mønstringen...

Du kjenner kanskje til UKM som “forestillingen”, «kunstutstillingen” eller “filmforestillingen”? For å gjøre mønstringen mulig er det flere bak som får hjulene til å gå. I helgen var det spesielt sceneteknikeren og de to mediadeltakerene.

Hvor er mikrofonen min? Hvor er stativet mitt? Dette hadde Kristoffer Rasch Gustavsen full kontroll på. Han sørget for at folk hadde mikrofonene sine, og at alle stativer og rekvisitter sto på avtalte plasser for hvert nummer. Han hadde full kontroll – både på nervene og teknikken.

De to ivrige mediadeltakerene Marielle Strandvik Bertheau og Nora Leone Bondø var både høyt og lavt med kamera! De filmet, tok bilder og skrev tekst fra helgen. Nå kan du se tilbake på mønstringen, når du en dag i fremtiden enten har post-UKM-depresjon, lengter til neste sesong eller vil se et bilde av vennen din på UKM.no.

På bildet øverst ser du Kristoffer, i speilet finner du Nora og gjemt bak lysriggen sitter Marielle.
Øverste bildet er tatt av Marielle, mens toppbilde og de to under er tatt av Markus Søgård.
Tusen takk for innsattsen alle tre! Dere gjorde en super jobb. Håper dere melder dere på igjen!