UKM Hamar 2020

«Nytt år, nye muligheter» er det noe som heter…og det er det! Muligheten heter «UKM 2020», og hva det skal være er mye opp til deg! Årets UKM skjer på Hamar kulturhus, 13.-15.mars – og alt er gratis! 13.mars er en

«Nytt år, nye muligheter» er det noe som heter…og det er det! Muligheten

heter «UKM 2020», og hva det skal være er mye opp til deg!

Årets UKM skjer på Hamar kulturhus, 13.-15.mars – og alt er gratis!

13.mars er en «Velkomstkveld» der det gis litt informasjon om hva UKM er, og ikke minst hva det KAN være.

14.mars er det «WORKSHOPS». Noen workshoper er allerede bestemt, men kunne du tenke deg å bidra er du velkommen til det. Bare ta kontakt, så legger vi det inn i planene.

15.mars er det «MØNSTRING». Her vil det være mulighet til å stille ut ting man har laget, vise fram ting, eller være en del av en forstilling i kulturhusets største sal, Kirsten Flagstad Sal. Dagen vil gå med til å gjøre klart for kveldens åpning – da åpnes dørene for alle som vil se hva UKM er på Hamar.

Mer info om både workshops og tidspunkter vil legges ut her etter hvert som UKM 2020 tar form, men sett allerede nå av datoene 13.-15.mars 2020. Bli med å form det slik DU vil. Vi er også på Facebook: UKM Hamar

Spørsmål? truls.pedersen@hamar.kommune.no

Foreløpig program. Her kan det komme forandringer.