vis kart

Lør 07. mar kl. 16 19

Hurdal

HURDAL SKOLE OG KULTURSENTER

Lørdag 7. mars går UKM av stabelen i Hurdal. Er du mellom 10-20 år, og ønsker å vise frem noe du er flink til så ønsker vi at du melder deg på UKM! UKM er en plass der du kan vise frem noe du brenner for. En plass du kan hjelpe andre å bli sett. En ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Lørdag 7. mars går UKM av stabelen i Hurdal. Er du mellom 10-20 år, og ønsker å vise frem noe du er flink til så ønsker vi at du melder deg på UKM!

UKM er en plass der du kan vise frem noe du brenner for. En plass du kan hjelpe andre å bli sett. En plass der alle kulturelle uttrykk er velkomne.

Hvis du har noen spørsmål omkring UKM, må du gjerne ta kontakt med Benjamin eller Lise Lotte.

Benjamin 481 37 456

Lise Lotte 950 56 595

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer