Karlsøy

ULAHEIM, GAMNES

Søn 17. mar kl. 16:00 - 19:30

Påmeldingen er åpen!

Frist 1:
mandag 4. mars kl. 23:59
Gjelder: Musikk, Dans, Teater, Litteratur, Annet på scene, Utstilling, Film,
Påmeldingsfristen har gått ut for
Konferansier, UKM Media, Arrangør,

Start påmelding

Arrangørene i arbeid

 

UKM Karlsøy 2019 er nå under planlegging! Følg med!!

 

 

 


ARKIV – UKM 2018:

PROGRAM UKM KARLSØY 2018


PRESENTASJON AV FAGPANELET:

UKM Karlsøy er stolt av å presentere fagpanelet i år! Vi har vært så heldige å få med oss tre personer med lang og god erfaring innenfor side fagfelt. Vi vil her presentere dem, – en etter en. Først ut er:

Lisbeth-Anita Grimsø Olsen, 24 år. Vokst opp på Åbornes på Ringvassøya, bor for tiden i Oslo. Tidligere kulturskolebarn i Karlsøy Kulturskole og mangeårig UKM deltaker. Studerer i dag jazzsang og musikkpedagogikk ved Norges Musikkhøgskole. Har tidligere studert faglærer i rytmisk sang ved Universitetet i Agder v/Rytmisk Linje. Jobber som sangpedagog i Oslo Sangskole, synger i flere band/ensembler og freelancer ved siden av.

«UKM er et fantastisk arrangement og en super lærings- og utviklingsarena for barn og unge. Det er en ære å få være med i fagpanelet etter lang erfaring som deltaker.»

 


Maria Edvardsen, 44 år. Utflytta Karlsøyværing, vokst opp på Hansnes med deltakelse i korps, storband og fotball. Lektorutdanna med pedagogikk, kunst og håndverk og nordisk språk og litteratur i fagkretsen. Jobba på grunnskole, videregående skole, universitet og Soltun folkehøgskole på linja «Billedkunst og Foto». Hatt egen utstilling i Rådstua Teaters kjeller i Tromsø 2008 med skulpturer, tekst og foto med tittelen «Min Bestemors skatter er en kiste full av hatter».

«Det er fantastisk at barn og unge får utøve kunst og kultur i flere former her i kommunen, og jeg er glad for å få være med i fagpanelet!»

 


Ari Bakkeli, 18 år. Kommer fra Balsfjord, går tredjeåret musikklinja på Kongsbakken i Tromsø. Har spilt bandmusikk fra barndommen, og har vært aktiv UKM-deltaker i flere år. Deltok på landsmønstringen med band på UKM Trondheim i 2016. Spilte på Buktafestivalen 2016. Deltar på Konservatoriet i Tromsøs talentprogram Unge Musikere.

 

 

 


 

Hva er UKM?

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.
Les mer