vis kart

Søn 15. mar kl. 17:30 20:00

UKM Karlsøy - kommunemønstring

GAMNES

les mer

Avlyst!

UKM Karlsøy avlyser BÅDE det ordinære arrangementet og den digital versjon vi hadde planlagt. Nærmere info sendes ut til alle påmeldte.

For å begrense muligheten for spredning av koronaviruset, må UKM Karlsøy avlyse sitt lokale arrangement som var planlagt nå til helga 14.-15.mars. Dette synes vi er fryktelig trist, og hadde håpet at vi kunne erstatte det med et digitalt UKM. Dette må vi dessverre også avlyse, - inntil videre.... Alle påmeldte vil få nærmere beskjed om på SMS fra kommunekontakten. Mvh kommunekontakt Ann-Olaug Eilertsen.

Oppdatert info: 12 mars kl.23.25: GLADMELDING!  🙂 INFORMASJON FRA UKM ARCTIC, – FYLKESFESTIVALEN: UKM-fylkesfestival for Troms er en viktig plattform for kunnskapsdeling og en smeltedigel for kunstnerisk inspirasjon for kultur-interessert ungdom i Troms. UKM-utvalget har derfor konkludert med at UKM festivalen i Troms utsettes til høsten, antydningsvis slutten av oktober. På denne måten kan kommunene restrukturere de lokale ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Oppdatert info: 12 mars kl.23.25:

GLADMELDING!  🙂

INFORMASJON FRA UKM ARCTIC, – FYLKESFESTIVALEN:

UKM-fylkesfestival for Troms er en viktig plattform for kunnskapsdeling og en smeltedigel for kunstnerisk inspirasjon for kultur-interessert ungdom i Troms.

UKM-utvalget har derfor konkludert med at UKM festivalen i Troms utsettes til høsten, antydningsvis slutten av oktober. På denne måten kan kommunene restrukturere de lokale mønstringene slik at kommunene kan delta på et likt grunnlag. Vi skal komme med mer konkret informasjon om nytt tidspunkt i løpet av kort tid.

Alle lokalmønstringene må være avholdt for 10.oktober.

MED ANDRE ORD: DET BLIR UKM TIL HØSTEN!

HURRA!!!

——————————————————————————————————————————————————————-

Info 11.mars:

For å begrense muligheten for spredning av coronaviruset, må vi AVLYSE vårt arrangement som var planlagt nå til helga 14.-15.mars.

Dette synes vi er fryktelig trist, og vi vil derfor forsøke å komme deltakerne noe i møte med å arrangere et digitalt UKM.

Dette vil skje lørdag 14.mars på Ulaheim på Gamnes.

Alle deltakerne vil få fremført sitt innslag på scena foran sine egne foreldre og de i arrangørgruppa som ønsker å være til stede + lydtekniker og kommunekontakt.

Opptredenen blir filmet og sendt til fagpanel-medlemmene. På den måten vil alle innslag få ei vurdering av fagpanelet.

Kjedelig, – men ingen vei utenom i disse tider.

Alle påmeldte vil få nærmere beskjed om oppmøtetidspunkt m.m. pr SMS.

 


 


 

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer