Alternativ lokalmønstring

Det er leit å måtte meddele at UKM lokalmønstring i Festiviteten den 10. april ikke vil  gå som vi planlagt.

Det er leit å måtte meddele at UKM lokalmønstring i Festiviteten den 10. april ikke vil  gå som vi planlagt. De nasjonale tiltakene som kom 30.mars setter en stopper for det.

MEN det blir UKM! Vi kommer til å kjøre et alternativ opplegg hvor de påmeldte bidragene blir filmet. Filmproduksjonene blir så publisert i våre kanaler. Her skal vi vise frem hva de skulle delta med den 10. april.
Eksakt dato for når filmene slippes er ikke klart enda, men innspilling vil forhåpentligvis skje siste halvdel av april og kanskje i starten av mai. OG ikke minst gleder vi oss til å samle alle som er påmeldt årets UKM til en UKM-dag med sosialt felleskap og artige påfunn når verden åpner for det!

NB! Påmeldingen er fortsatt åpen!
Selv om arrangementet den 10. april ikke blir noe av 
tar vi fortsatt imot påmeldinger til og med søndag 28. mars.
Vi ønsker oss flere bidrag! 😊 

Stay tuned!