vis kart

Lør 14. mar kl. 16 18

UKM Vigeland, Lindesnes

VIGELANDSSTUA

les mer

Avlyst!

UKM Lindesnes avlyses etter drøfting med kommunens ledelse.

Med utgangspunkt i den pågående utviklingen og spredning av CORONA viruset, har vi i kveld i samtale med kommunens ledelse, besluttet å avlyse UKM i Lindesnes, det vil si mønstringene i Marnar aula og på Vigelandstua. Dette med begrunnelse i at alle større sammenkomster som strengt tatt ikke er nødvendig, avlyses.
Vi beklager sterkt at vi må gå til dette skritt; ungdommen har øvd, jobbet og stått på for å lage to gode forestillinger, men mener at dette er en riktig beslutning, og gjør det mange velger å gjøre i Norge nå for å redusere smitteomfanget.

Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?
  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer