Lyngdal
LYNGDAL KULTURHUS
10.
mars

Påmeldingen er åpen!

Påmeldingsfristen går ut torsdag 1. mars kl. 23:00

Start påmelding

Hei alle UKM’ere!

Vi gleder oss vilt til å arrangere tidenes UKM Lyngdal sammen med nettopp DEG! 🙂 Mange har allerede meldt seg på, og vi har alltid plass til flere. Kjenner du noen som burde melde seg på UKM? Send dem en melding eller skriv et brev og få dem til å melde seg på i dag.

UKM Lyngdal foregår i Lyngdal kulturhus lørdag 10. mars kl. 18.00.

Fredag 9. mars kl. 16-20 har vi tekniske prøver, og på lørdag 10. mars kl. 13.00 har vi generalprøve, med tid til litt ekstra finjusteringer frem til selve showet, som begynner kl. 18.00. Utstillingen rigges samtidig med tekniske prøver på fredagen.

Vi ønsker også deltakere som kan være med og arrangere UKM – for eksempel sceneteknikere, media, foto, sosiale medier, teknikere, hjelp bak scenen og konferansierer.

Har du spørsmål om hva du kan delta med eller hvordan du skal melde deg på? Ring lokalkontakt, Pål Fosso, på 470 59 851 eller send en melding på facebook.

Husk også å sjekke ut vår facebookside

Hva er UKM?

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.
Les mer