MOLDE KULTURSKOLE, FRIDTJOF NANSENS GATE, MOLDE, NORGE

Lør 14. mar kl. 16 - 21

Påmeldingen er åpen

Frist 1:
søndag 1. mars kl. 23:59
Gjelder: Musikk, Dans, Teater, Litteratur, Annet på scene, Utstilling, Film,
Frist 2:
onsdag 8. januar kl. 23:59
Gjelder: Konferansier, UKM Media, Arrangør,

Har du startet en påmelding, kan du logge inn og redigere den her

Start påmelding

Kontaktpersoner for UKM Molde 2020

UKM med kontraster

Konferansierene Thilde, Jacob og Maxima ønsket velkommen til årets forestilling. Sigurd Vingen Sunde deltar for andre gang og spilte Jøstring av Grieg. Sigurd har spilt piano siden 1. klasse. Erlend Hustad skriver egen musikk som han beskriver som progressive rock/metal, med låten Trickster of Hope. Kometkameratene er en guttegjeng fra Media på Molde videregående skole som har laget en film i en egen sjanger mockumentary, med tittelen Termen. Filmen kan sees ved å gå til TV. Midcity Chaos deltok i år for andre gang på UKM og de beskriver seg selv som et abstrakt tomannsband. Robin Sanness har sansen for heavy og trash metal. Publikum fikk derfor en solid dose Metallica med låtene "blackened" og "fuel". Isak Hungnes foretrekker å bli omtalt som "klaviermeister" og spiller musikk for good vibes. I år var det Nocturne op 27 no 2 av Chopin publikum fikk lytte til med hjertet. Åretsforestilling ble avsluttet med at Sivert Østrem leste sin egen tekst "Engelen". En dypt alvorlig og gripende tekst som startet slik: "Tåka sniker seg gjennom det lune gresset. Jeg kommer ut mellom de frodige løvtrærne. De lydløse skrittene mine lar meg sveve bortover enga. Himmelen er malt lilla, med små, gnistrende stjerner. Jeg ventet på at du skulle komme ut av skogkanten." Utstillingen av kunst har i år 14 deltagere. Det er stor variasjon i typer uttrykk. Ønsker du å se kunsten gjør du dette i programmet for kunstutstillingen ved å gå inn på den enkelte deltager. Anbefales.

Hva er UKM?

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.
Les mer