vis kart

Lør 15. feb kl. 16 19

Nordre Land UKM Lokalmønstring

SENTRUM KINO

Det er snart UKM sesong og vi håper at mange ungdommer vil være med på vår Lokalmønstring som er lørdag 15.februar 2020 som enten blir i Sentrum Kino. Du kan delta på alt som kan fremføres på en scene eller med film og kunst. Du kan også være med å arrangere UKM så på en ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Det er snart UKM sesong og vi håper at mange ungdommer vil være med på vår Lokalmønstring som er lørdag 15.februar 2020 som enten blir i Sentrum Kino. Du kan delta på alt som kan fremføres på en scene eller med film og kunst. Du kan også være med å arrangere UKM så på en eller annen måte kan ALLE være med på UKM. Det vil bli Workshop innen kunst og musikk før Lokalmønstringen så følg med på hva som skjer. OG HUSK: Påmelding starter allerede 1.november så vet du at du skal være med så meld deg på 🙂 Og oppfordre alle venner om også å være med 🙂

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer