FELLESSKAPSHUSET ABILDSØ

Fre 15. mar kl. 15:00 - 23:30

Påmeldingen er åpen!

Påmeldingsfristen går ut torsdag 7. mars kl. 23:59

Start påmelding

UKM (Ung Kultur Møtes) Bydel Nordstrand går av stabelen lørdag 15. mars 2019! Barn & ungdom kan melde seg på med ulike type kunstuttrykk eller bidrag; musikk, sang, teater, rap, poesi, cosplay, maling, tekstil, utstilling av diverse kunst, dans, litteratur, nettredaksjon, konferansier, arrangør, scenetekniker og alt annet som kan vises frem på en scene! Aldersgruppen er: 10 – 20 år (Barna må som hovedregel ha fylt 13 for å kunne sendes videre til UKM Oslo, men det er en fin mulighet for barna mellom 10 og 12 år til å bli med på UKM lokalt i bydelen).

UKM er en flott mulighet til å treffe andre, vise hvem du er, hva du kan, hva du liker å gjøre. Kanskje blir det begynnelsen på et eventyr. Uansett en opplevelse du ikke vil gå glipp av – og som du vil huske lenge!

I ÅR vil vi slå oss sammen med Bydel Østensjø! UKM vil holdes på Fellesskapshuset på Abildsø, adresse: Langerudhaugen 1, 1187 Oslo.

Hva er UKM?

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.
Les mer