Kaos Live

Er du ungdom og vil være med å lage et sinsykt morsomt show som er en gang i uka?

I Kaos Live har vi fokus på å ha det gøy sammen på ekte og vi håper at du har lyst til å være med!

Hva er Kaos Live?
Et show hvor deltakerne skal presentere morsomme utfordringer de har fått fra Kaos sin mystiske gamemaster. Her kan utfordringene være å gjenskape en scene fra serien Førstegangstjenesten eller lage en morsom reklame for et begravelsesbyrå. 

Alle deltakerne får en mentor som hjelper de å gjennomføre utfordringen. 

Klarer deltakerene og slå publikum?
I Kaos Live er publikum er en del av showet og får utdelt ulike ting de kan forme showet med. Kanskje det er et soundboard med merkelig lyder eller et rør som skyter glitrende  konfetti opp i luften? 

Finale
Deltakerne som får sin utfordring godkjent av gamemasteren danner et lag som skal kjempe mot publikum i en nærvepirrende finale. Det laget som til slutt har flest poeng av publikum eller deltagere står som vinner av showet! 

Premien er en million kr… Bare kødda, men vi lover fete premier!

Hvert show ledes av en konferansier som står fritt til å forme kaos akkurat slik deltageren ønsker!

Praktisk info
Sted: Ungdommens Kulturhus 

Når: Mandager klokken 17.00 – 20.00 // Fredager 17.00 – 20.00