Dungeons & Dragons

Liker du å drømme deg bort i en verden som krysser fantasi og virkelighet?

Dungeons & Dragons er et bord-rollespill satt i en middelalder-verden der både magi og monstre finnes i mange former, vi vil nå få flere grupper til å spille dette, her vil vi både kunne ha det sosialt gjennom spillet, lage miniatyrfigurer (3d printer og male), kart, og masse annet. Så dette blir både sosialt, fantasifullt og med masse kreativt arbeid.

Spillerne velger klasse etter noen grunnleggende terningkast i begynnelsen av spillet for å bestemme attributter (styrke, smidighet, kondisjon, intelligens, visdom og karisma).

Hver rase og klasse har sine egne evner, fordeler og kanskje ulemper.

Regler og idèer for å lage rollefigurer står i Player’s Handbook.

Etterhvert som spillet går sin gang får rollefigurene erfaringspoeng (XP) for det de gjør, og med nok erfaringspoeng blir rollekarakterene bedre.

I all enkelhet får rollefigurene nye ferdigheter og bedre plusser som legges til terningene man kaster for å se om man får til det man har tenkt.

Samtidig passer spillederen på å øke vanskelighetsgraden i oppdragene rollefigurene får slik at det hele tiden skal være en utfordring å spille. Dungeons & Dragons er hva spillerne og spillederen gjør det til.

Felles for alle er grunnreglene, og i de fleste tilfeller har spillet ingen vinnere og ingen gitt slutt ettersom rollefigurene kan fortsette å gjøre det de vil så lenge de vil

2 grupper spiller på onsdager og en på fredager, disse to dagene er forbeholdt både nybegynnere og de som har prøvd før. 1 gruppe annenhver søndag, disse dagene er forbeholdt en gruppe hvor alle er nybegynnere og som vil lære seg spillet.

Maks 6 personer per gruppe

Meld deg på her: