vis kart

Lør 07. mar kl. 16 19

UKM Sola

SOLA KULTURHUS

les mer

Ingen blir videresendt

Fylkesfestivalen for UKM Rogaland 2020 blir avlyst på grunn av koronasituasjonen

Se mere her: https://ukm.no/rogaland-festivalen/2020/03/09/ukm-fylkesfestivalen-og-korona-situasjonen/?fbclid=IwAR15uhGy4dmHyai5i3_X3YJKAKz05J7hKauF53_eVGJHu22podQLt8LP3-E

Les mer på nettsiden til UKM-festivalen i Rogaland

UKM Sola arrangeres på Sola Kulturhus, og alle som holder til her er involverte, både Kulturskolen, Biblioteket, staben på Kulturhuset og Virksomhet Fritid. Vi ønsker alle at Ung Kultur Møtes skal være en stor og viktig arena for unge utøvere i Sola kommune innen alle sjangre. FeelGood Ungdomshus er ansvarlig arrangør, og inviterer ungdom fra 13 ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

UKM Sola arrangeres på Sola Kulturhus, og alle som holder til her er involverte, både Kulturskolen, Biblioteket, staben på Kulturhuset og Virksomhet Fritid. Vi ønsker alle at Ung Kultur Møtes skal være en stor og viktig arena for unge utøvere i Sola kommune innen alle sjangre.

FeelGood Ungdomshus er ansvarlig arrangør, og inviterer ungdom fra 13 år  og opp til ulike kurs og arrangementer gjennom hele året. UKM Sola er ikke bare én dag, men noe som pågår gjennom hele året. Aktivitetene foregår i all hovedsak i våre lokaler på Dysjaland, Tananger og Sola Kulturhus.


UKM-uka 2020 innledes tirsdag 3.mars med registrering, og avsluttes med generalprøver og hovedarrangement mot helga.

Er du nysgjerrig på UKM og lurer på om dette er noe som du eller noen du kjenner kan være med på?
Svaret er høyst sannsynlig JA!
Men ta veldig gjerne kontakt med noen av oss som jobber med arrangementet, så hjelper vi deg på vei.

Vil du heller bidra som arrangør, bak scenen, i mediestaben eller som artistvert? Helt supert! Vi trenger mange med oss. Påmelding på ukm.no.

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer