UKM åpen scene

Bli med på UKM åpen scene! UKM Verdal arrangerer åpen scene for ungdommene i Verdal i samarbeid med Panzer og Verdal kulturskole.


Bli med på UKM åpen scene!
UKM Verdal arrangerer åpen scene for ungdommene i Verdal i samarbeid med Panzer og Verdal kulturskole.
Det hele skjer på Panzer, ungdommens hus på Møllegata. Her er det fritt frem å fremføre noe fra scenen og man kan opptre med alt mulig: stand up, dikt, sketcher, teater, film, etc. Åpen scene er som UKM, ingen konkurranse men heller en møteplass for ung kultur. Samme gjelder aldersgrensa, som er satt fra 13(født 2006) til 20 år. Dette er en anledning for unge til å treffe andre, fremføre noe selv eller bare komme og høre på. Det er også mulig å få mer info om UKM for de som er interesserte i det. Det blir topp stemning og huset vil være fylt opp med ungdommer som kick-starter UKM Verdal 2020. Arrangementet er gratis og alle er velkomne, så stikk innom da vel!