UKM Regionfestival utsettes

UKM Regionfestival i Trøndelag, Ørland 17.-19. april og Namsos 24.-26.

UKM Regionfestival i Trøndelag, Ørland 17.-19. april og Namsos 24.-26. april utsettes på ubestemt tid.

Basert på helsedirektoratets pålegg om å avlyse alle arrangementer med over 500 deltakere og folkehelseinstituttets nye retningslinjer for arrangementer må dessverre Trøndelag fylkeskommune, Ørland kommune og Namsos kommune avlyse den planlagte UKM Regionfestival i Trøndelag. Dette på grunn av arrangementets art og fare for smittespredning av koronaviruset.

Dette er svært beklagelig, først og fremst for alle deltagere, men også for alle andre involverte i arrangementet. UKM vil se på alternative løsninger fremover, men situasjonen er såpass uavklart per dags dato at ingen konkrete planer legges.