vis kart

24.apr kl. 16:00 26.apr kl. 18:00

UKM-festivalen i Vestland, Måløy

MÅLØY

les mer

Avlyst!

Som del av den nasjonale dugnaden mot smittespreiing av koronaviruset, vel Vestland fylkeskommune å avlyse årets fylkesfestivalar på Voss og i Måløy 24.-26. april 2020. Dette er eit førebyggjande tiltak i tråd med føre-var-prinsippet. Det kan verte aktuelt å gjennomføre arrangementa på eit seinare tidspunkt. Dette kjem vi tilbake til.

UKM festivalen Vestland skal vere den viktigaste møteplassen for ung kultur i Vestland. I 2020 er Kinn kommune hovudarrangør for festivalen som vert arrangert 24. – 26. april. Kommunane plukkar ut deltakarar på sine lokalmønstringar som blir sendt vidare til festivalen. I tillegg til å vere deltakara på scene og med utstillingsarbeid kan ein også delta som konferansier, ... Les mer
Spørsmål?

UKM festivalen Vestland skal vere den viktigaste møteplassen for ung kultur i Vestland.

I 2020 er Kinn kommune hovudarrangør for festivalen som vert arrangert 24. – 26. april.

Kommunane plukkar ut deltakarar på sine lokalmønstringar som blir sendt vidare til festivalen.

I tillegg til å vere deltakara på scene og med utstillingsarbeid kan ein også delta som konferansier, ung arrangør eller i UKM Media.

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer