vis kart

6.apr kl. 19:00 8.apr kl. 22:00

GameMaker online-workshop i spillutvikling

BYTÅRNET SKOLE

Vil du lære å lage dataspill? Delta på vår online workshop i GameMaker for nybegynnere i påsken.Meld deg på her: https://forms.gle/KH51eh35qc6rwPBd6På kurset får du en innføring i spillmotoren GameMaker Studio 2 og lærer å lage et enkelt spill fra start til slutt. Det viktigste her er hvordan du kan komme i gang med å lage ... Les mer
Spørsmål?

Vil du lære å lage dataspill? Delta på vår online workshop i GameMaker for nybegynnere i påsken.

Meld deg på her: https://forms.gle/KH51eh35qc6rwPBd6

På kurset får du en innføring i spillmotoren GameMaker Studio 2 og lærer å lage et enkelt spill fra start til slutt. Det viktigste her er hvordan du kan komme i gang med å lage ditt eget spill.

Vi har vært så heldige å få med spillutvikler Simen Setrom fra 4bit Games som kursleder.
Han er vinner av Norwegian Game Awards 3 år på rad og står bak spill som ORBIT, Dead Ringer, Limbluster. Hans siste spill er PrimeMover som har fått super omtale fra skaperen av Minecraft: https://twitter.com/notch/status/998681099441262592

Kurset er gratis og har plass til maks 12 deltakere i alderen 15+.
Kurset er åpent for alle fra Oslo og Viken-regionen.

Dato: Mandag til onsdag, 6, 7, 8. april fra klokken 19-22.
Sted: Online

Hva er viktig for å være med?
– Registrer deg (free trial) og last ned GameMaker 2.0 herfra: https://www.yoyogames.com/get
– Vi skal bruke Discord som informasjonskanal, så du må lage en bruker her.
– Det er fint om du har to skjermer eller to datamaskiner så du kan følge kurset på den ene skjermen og programmere på den andre.
– Det anbefales å ha en datamus og headset/ørepropper.

Kurset arrangeres av E6 Østfold medieverksted og UKM i Viken med støtte fra Viken filmsenter.

Kontakt Camilla Wang Kvalheim (E6 Østfold medieverksted), tlf. 95056516, eller Henrik Næss Diesen (UKM Østfold), tlf. 90216555 hvis du har spørsmål.

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer