vis kart

24.apr kl. 18:00 26.apr kl. 17:00

Hvordan lage dataspill? Kurs for nybegynnere

BYTÅRNET SKOLE

Dato: 24 til 26. april 2020 (deltakerne må være med alle 3 dagene) Sted: Bytårnet Skole i Moss Alder: 16-20 år. Meld deg på her: https://forms.gle/sr7LYgWwCTKgStAa6 Vi programmerer spill i GameMaker Studio 2. Kurset er gratis, mat er inkludert. Det blir kurs på dagtid, aktiviteter på kveldstid og overnatting på Bytårnet skole. Kurset har plass til maks 12 deltakere og ... Les mer
Spørsmål?

Dato: 24 til 26. april 2020 (deltakerne må være med alle 3 dagene)
Sted: Bytårnet Skole i Moss
Alder: 16-20 år.
Meld deg på her: https://forms.gle/sr7LYgWwCTKgStAa6

Vi programmerer spill i GameMaker Studio 2. Kurset er gratis, mat er inkludert. Det blir kurs på dagtid, aktiviteter på kveldstid og overnatting på Bytårnet skole.

Kurset har plass til maks 12 deltakere og det er for de i alderen 16-20 år. Fredag 24. starter vi etter skoletid.
*Bindende påmelding i skjemaet nedenfor.

E6 Østfold Medieverksted og UKM Østfold arrangerer dette kurset med Simen Setrom og Camilla Wang Kvalheim som kursholdere.
Samtidig som dette kurset er det UKM-festivalen i Østfold, så det vil være deltakere fra UKM på Bytårnet skole samtidig, og noen felles aktiviteter på kveldstid.

I kurset brukes GameMaker Studio 2, og i løpet av de tre dagene skal man programmere et veldig enkelt spill fra start til slutt. Det viktigste er at man lærer seg hvordan å starte sitt eget spill.

Kontakt Henrik Næss Diesen (UKM Østfold), tlf. 90216555, eller Camilla Wang Kvalheim (E6 Østfold Medieverksted), tlf. 95056516, hvis du har spørsmål.

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer