Alver

UKM Nordhordland 

Kommunane Alver, Fedje, Masfjordne og Austrheim samarbeider om å gjennomføre UKM Nordhordland. 

UKM Nordhordland si lokalmønstring vil bli arrangert på Sæbø skule i Austmarka laurdag 12.mars.   Mønstringa vert med publikum 🙂 

Aldersgruppa er 10-20 år. 

For å delta på lokalmønstringa i Nordhordland må du vere busett i kommunane Alver, Austrheim, Fedje eller Masfjorden. 

På UKM kan du melde deg på med omtrent alt du ynskjer 🙂 Band, solist, instrument, dans, kunst, litteratur, teater, triksing og mykje meir. Påmeldingsfrist er satt til fredag 25. februar. Det er bindande påmelding. Det er viktig at dei som melder seg på har sjekka at dei har mogligheit til å delta denne dagen. 

Du kan også melde deg på som konferansier og media. Kommunekontaktar vil kontakte deg etter fristen.  For å bli  media eller konferansier vil det verte ein del ekstra arbeid i forkant, og dette avtalast med arrangørar. Media må også sjølve stille med kamera for å delta.  UKM Nordhordland har ikkje fleirkamera i produksjonen vår. 

Me vil ha husband på plass for solistar. Skriv inn i teknisk beskriving  at du ynskjer husband. Dei som treng komp til klassiske nummer må skrive dette i påmeldinga 🙂

Me gledar oss til UKM 2022. 

Skal du delta på UKM på du halde heile dagen 12. mars ledig 🙂 Husbandøvingar, øving med komp og levering av kunst skjer fredag 11.mars på ettermiddag/ kveld. Det er planleggingsdag. Konferansierer, media og unge arrangører er også aktive denne dagen. 

Kommende arrangementer

Ingen planlagte arrangementer akkurat nå.

Tidligere arrangementer

LØR
12
MAR 2022
UKM Nordhordland

Sæbø Skule

LØR
21
AUG 2021
UKM Nordhordland 2021

Havnevegen 68

LØR
01
FEB 2020
UKM Nordhordland

Leknesvegen 170