KULTURSKOLEN VED RIKSFJORD

Lør 08. feb kl. 14:30 - 17:00

Påmeldingen er åpen

Fristen går ut fredag 24. januar kl. 23:59

Har du startet en påmelding, kan du logge inn og redigere den her

Start påmelding

Kontaktpersoner for UKM Aukra - for ungdom frå 13-20 år

[caption id="attachment_44" align="alignnone" width="100"] Lokalmønstring Aukra 2019[/caption] Det vert arrangert lokalmønstring 8.februar for ungdom i alderen 13-20 år. Du kan melde deg på om du fyller 13 år i 2020. Er det fleire deltakarar i eit felles innslag, der halvparten av deltakarane er innanfor aldersgrensa, kan yngre deltakarar melde seg på. Du kan melde deg på med sceneinnslag av ulike slag, kunst, dikt, foto, UKM arrangør, konferansier, teater eller å trikse med ein ball. Her er det berre fantsien som sett grenser:). Aukra Ungdomsråd er arrangør og saman skapar vi magiske øyeblikk der Ung Kultur Møtes - UKM.

Hva er UKM?

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.
Les mer