GJØVIK SCENE OG KINO, GJØVIK KULTURSENT999
10.
februar

Påmeldingen er åpen!

Påmeldingsfristen går ut tirsdag 1. januar kl. 23:59

Start påmelding

UKM Etne i samarbeid med Vindafjord i 2018

I år blir det felles UKM for Vindafjord og Etne. Påmelding på via UKM.no/Vindafjord  (ikkje Etne og Vindafjord). NY FRIST – MANDAG 26. FEBRUAR KL 22.

Vindafjord er hovudarrangør og tar seg av alt det praktiske, og difor skjer også påmeldinga via Vindafjord si UKM-side (under Rogaland). Alle innslag blir vurderte, og utvalde innslag frå Etne kan gå vidare til fylkesfestivalen på Husnes 20.-22. april, medan Vindafjord sine går vidare til Rogaland sin fylkesfestival. Sjansen for å gå vidare er altså akkurat som før! Påmeldingsfristen er 26. februar så hiv deg rundt, – enten du driv med kreativ kunst eller noko som kan visast fram på ei scene så er dette plassen for å visa fram talentet ditt, og å møta andre kreative og sceneglade ungdommar!

Påmeldingsfrist 26. februar via ukm.no/vindafjord

Spørsmål? Ta kontakt med Liv-Kari Bødtker tlf 53 75 81 28 eller 415 49 252.

Hva er UKM?

Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.
Les mer