vis kart

Fre 21. feb kl. 18:00 19:30

UKM Etne 2020

SKAKKE

Då er det endelig klart! Det vert UKM lokalmønstring i Etne også i 2020! Mønstringa går av stabelen på Skakke Kulturhus, fredag 21.februar kl.18.00. Her kan stort sett alle delta, og med nesten kva som helst innen for forskjellige kulturuttrykk. Driv du med kreativ kunst eller noko som kan visast fram på ei scene så er ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Då er det endelig klart! Det vert UKM lokalmønstring i Etne også i 2020! Mønstringa går av stabelen på Skakke Kulturhus, fredag 21.februar kl.18.00.

Her kan stort sett alle delta, og med nesten kva som helst innen for forskjellige kulturuttrykk. Driv du med kreativ kunst eller noko som kan visast fram på ei scene så er dette plassen for å visa fram talentet ditt, samt møta andre kreative og sceneglade ungdommar!

Spørsmål? Ta kontakt med Vidar Lund på tlf 934 58 889 eller e-post vidar@makeitreal.no

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer