vis kart

24.apr kl. 17:00 26.apr kl. 16:00

UKM-festivalen i Hedmark

KULTURHUSET HAGELUND

les mer

Avlyst!

UKM Hedmarks fylkesmønstring 2020 er avlyst

UKM Hedmark avlyser årets fylkesmønstring som etter planen skulle arrangeres i Trysil 24.-26. april, som følge av situasjonen rundt korona-viruset. Vi ønsker å bidra til den nasjonale dugnaden mot smittespredning, og har på bakgrunn av helsemyndighetenes råd valgt å ikke gjennomføre noe regionalt UKM-arrangement i vår. Dette er selvsagt en trist situasjon for mange, spesielt for alle de flotte deltakerne som skulle samles.
Vi vil benytte anledningen til å gratulere alle de supre kommunene som har gjennomført fantastiske lokalmønstringer i år, og alle som har deltatt der! Det blomstrer så utrolig mye bra ungdomskultur i distriktet vårt, og vi gleder oss til å kunne feire det skikkelig på et senere tidspunkt!

Helga 24.-26. april møtes ungdommer fra hele Hedmark til UKM fylkesmønstring i Trysil! Gled deg til tre forrykende forestillinger, en stor kunstutstilling, masse spennende workshops, konserter, fest – og mye mer! Er du videresendt som representant fra din kommune? Følg med her, så kommer det mer info når vi nærmer oss 😉
Spørsmål?

Helga 24.-26. april møtes ungdommer fra hele Hedmark til UKM fylkesmønstring i Trysil!

Gled deg til tre forrykende forestillinger, en stor kunstutstilling, masse spennende workshops, konserter, fest – og mye mer!

Er du videresendt som representant fra din kommune? Følg med her, så kommer det mer info når vi nærmer oss 😉

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer