vis kart

Lør 01. feb kl. 14 17

Voss

VOSS KULTURHUS

Fylkesfestivalen på Voss er avlyst Som del av den nasjonale dugnaden mot smittespreiing av koronaviruset, vel Vestland fylkeskommune å avlysa årets fylkesfestivalar på Voss og i Måløy 24.-26. april 2020. Dette er eit førebyggjande tiltak i tråd med føre-var-prinsippet. Det kan verta aktuelt å gjennomføra arrangementa på eit seinare tidspunkt. Dette kjem me tilbake til.        
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Fylkesfestivalen på Voss er avlyst

Som del av den nasjonale dugnaden mot smittespreiing av koronaviruset, vel Vestland fylkeskommune å avlysa årets fylkesfestivalar på Voss og i Måløy 24.-26. april 2020. Dette er eit førebyggjande tiltak i tråd med føre-var-prinsippet. Det kan verta aktuelt å gjennomføra arrangementa på eit seinare tidspunkt. Dette kjem me tilbake til.

 

 

 

 

  1. Hva er UKM?

    Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

    Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

    Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

    Les mer