vis kart

21.mar kl. 12:00 22.mar kl. 18:00

Sarpsborg

INSPIRIA SCIENCE CENTER

les mer

Avlyst!

UKM Sarpsborg er avlyst grunnet smitteforebyggende tiltak i relasjon til koronaviruset.


Hei, alle fine og flotte ukm\'ere

Det er med tungt hjerte at vi må informere dere om at UKM 2020 er avlyst.

Liv og helse kommer alltid i første rekke og derfor er det viktig at vi respekterer og forholder oss til restriksjonene helsemyndighetene har satt i henhold til Corona viruset.

Spredningen av Corona viruset gjør at risikoen for å arrangere et arrangement som UKM festivalen blir for stor.

Derfor er UKM Festivalen på Inspira Science Senter og all planlagt aktivitet I forbindelse med UKM festivalen 2020 avlyst.

Vi hadde mange planer og drømmer for UKM festivalen 2020. Vi skulle begeistre, vi skulle glede og vi skulle berøre publikum med ung kultur! Dessverre får vi ikke anledning til å gjøre det denne gang.

I mellomtiden så tar vi vare på hverandre og ruster oss opp for fremtidige arrangementer i regi av UKM.

Hei Velkommen til UKM Sarpsborg 21. – 22. mars UKM (Ung Kultur Møtes) Norges viktigste visningsarena for ung kultur er mange små lokale festivaler hvor ungdom kan delta med alle slags kulturuttrykk. Hver kommune sender kvalifiserte ungdommer videre til en fylkesmønstring som representanter for sin kommune. Hvert fylke sender i neste omgang ca. 30 deltakere til den nasjonale ... Les mer
Nettpåmeldingen er stengt. Hvis du vil melde deg på, eller endre din påmelding, kan du snakke med kontaktpersonene.
Spørsmål?

Hei

Velkommen til UKM Sarpsborg 21. – 22. mars

UKM (Ung Kultur Møtes) Norges viktigste visningsarena for ung kultur er mange små lokale festivaler hvor ungdom kan delta med alle slags kulturuttrykk.
Hver kommune sender kvalifiserte ungdommer videre til en fylkesmønstring som representanter for sin kommune. Hvert fylke sender i neste omgang ca. 30 deltakere til den nasjonale UKM-festivalen. Har du ikke tenkt å bli proff, eller er det det du har tenkt? Har ingenting å si! UKM er gøy for alle, både de som er helt ferske, og de som har mange års erfaring!

Noen praktiske opplysninger:

 1. Informasjonsmøte søndag 15. mars kl. 13.00 ved Ungdommens kulturhus
 2. Det er sceneprøver Torsdag 19. mars og  Fredag 20 mars kl 16.00-ca kl 20.00  (tider blir gitt 15. mars på informasjonsmøte)
 3. Lørdag 21. mars kl 12.00-ca kl 18.00
  12.00  Forestilling  A
  16.00  Forestilling  B
 4. Søndag 22. mars kl 12.00-ca kl 18.00
  12-00  Forestilling  C
  14.00  E-sport finalen
  16.00 Forestilling  D
 5. Deltakerne kommer gratis inn. Inngangsbilletten for publikum koster kr 75,-

Årets UKM skal gjennomføres på Inspiria og derfor kan du som både deltager og publikum er unik mulighet til å oppleve flere spennende aktiviteter gjennom hele helgen

11:00-16.00 Science Aktivitet «BlueBot, Robotprogrammering», foran Visit-bordet ved resepsjonen. Selvgående aktivitet.

11:00-14.30 Bygge hengebro, 12 meter lang aluminiumsbro

13:30 Science show i Utstillingsområdet «Flammer og frost”

14.00-15.30 Åpen scene for UKM`ere i Utstillingsområdet

14.00 Planetariet- «Vår briljante stjernehimmel» (Flere visninger)

15:00 Gyro Xtreme astronautsimulator 2 etg

NB Denne helgen kan vi ikke ha innendørs sykkel, den er tenkt utendørs. Sykkel kl 11.00-18.00

 

UKM handler ikke om å konkurrere. UKM handler om å ha det gøy, sånn på ordentlig. Det handler om å være sammen med andre og jobbe mot samme mål: nemlig å skape noe sammen.
… men kommer ikke noen videre, da? Joda. Vi i UKM ønsker å lage så mange morsomme arrangementer som mulig gjennom året. Derfor har vi både lokalmønstring, fylkesfestival og UKM-festivalen hvert år. Det er ikke plass til alle på alt, men alle er med på noe! Fylkes- og landsfestivalen er dessuten en gulrot for deg som ønsker å møte enda flere likesinnede utenfor lokalmiljøet ditt, selv om det viktigste skjer lokalt Vi har en jury som vurdere hver enkelt innslag og som bestemmer hvem vi sender videre til fylkesfestivalen.

Annonsering av hvem som går videre vil bli gjort i etterkant av mønstringen.
Vi er også opptatt av å skape flere visningsarenaer for deltagere i tillegg til fylkesmønstring (eks. Folkets bar, Idyl, Folk i Sarp, Fritidsklubbenes dag, Bedemarten evt. flere).

 1. Hva er UKM?

  Ønsker du å skape noe, møte likesinnede og utvikle talentet ditt? UKM er en møteplass for ungdom og kultur, der vi skaper noe sammen.

  Her kan du vise frem det du brenner for, eller hjelpe andre å bli sett. I UKM er alle kulturelle uttrykk velkomne, enten det er sang, fotokunst, cosplay eller moderne dans.

  Vi er her for å gi deg muligheten til å drive med det som interesserer deg! Kanskje oppdager du også noe nytt? Hos oss kan du være den du vil.

  Les mer